Cases

Cases

[ DET ER TID TIL AT NYTÆNKE MÅDEN, VI SKABER RESULTATER PÅ I VOR TIDS NY PARADIGME! DEN TÆNKNING, DER HAR SKABT VOR TIDS UDFORDRINGER KAN IKKE HJÆLPE OS FORBI DEM. VI SER, AT TIDEN KRÆVER ET KVANTESPRING I BEVIDSTHEDSNIVEAU FOR LEDERE. MENNESKER FØLGER IKKE PLANER OG STRATEGIER, MEN PURPOSE-DRIVEN LEDERE, DER INSPIRERER OG LEDER FRA DERES AUTENTISKE STÅSTED OG HØJESTE BEVIDSTHED (SOUL). DE SKABER EKSTRAORDINÆRE RESULTATER PÅ BUNDLINIEN OG FOR VERDEN]


- BETTINA CLEMENT, CEO SOULWORKS®

INSPIRATION FRA VORES KUNDER, FAKULTETET, ARTIKLER MM.

"Soul Leader® programmet har været starten til en af de mest betydningsfulde rejser i mit liv!” I topledelsen har vi fået et helt fornyet og fælles fundament gennem Soul Leader® programmet" Få fuld inspiration her


- Thomas Ohm CEO, KONE A/S

"Kort efter min deltagelse på Soul Leader®  forløbet blev jeg out of the blue forfremmet fra at have HR ansvaret for 300 til 2000 medarbejdere. En af de første ting der fòr igennem hovedet, da jeg fik denne gode nyhed var ”Gudskelov jeg netop har været igennem Bettina og teamets kyndige hænder”. Få fuld inspiration her


- Pernille Sandberg Kujundzic, Director HR & Communication, Falck Group Assistance

"Jeg vil anbefale Soul Leader® uddannelse til alle. Den har givet mig så meget som leder og menneske. Bettina Clement er det mest inspirerende menneske jeg nogensinde mødt!" 


- Anna Delff, Facility Manager- Karnov group

"The comments below follow a series of one-on-one sessions as part of a Bloomberg program designed to support the company's female leaders: "It is without exaggeration that I can claim to have redesigned my approach to management and leadership after my encounter with Bettina Clement."


- Tasneem Brogger, Managing Editor, Nordics BLOOMBERG NEWS

Cases

Dampskibsselskabet NORDEN A/S har siden efteråret 2015 arbejdet med SoulWorks med særlig fokus på udviklingen af ledelseskulturen i virksomheden.

Samarbejdet har ikke blot givet et større sammenhold og fælles forståelse i ledergruppen, men også resulteret i et Corporate Soul Purpose, som giver hele organisationen en retning og mening med arbejdet.

Sammen med individuelle ledermanifester og Soul Leader Purposes har arbejdet med SoulWorks resulteret i mere bevidst ledelse. Vi er blevet mere opmærksomme på vores ledelse og effekten af vores indsatser, samtidig med at der er kommet fokus på automatreaktioner.

Dermed har vi fået lagt grundstenene til, at vi kan forløse og udnytte det potentiale, vi hver især og sammen besidder både som ledere, medarbejdere og ikke mindst virksomhed.


Vibeke Schneidermann

Senior Vice President Dampskibsselskabet NORDEN A/S

"Jeg kan varmt anbefale det at bedrive Soul Leadership® som leder og HR professionel, hvis man har en ambition om at skabe markant bedre resultater i vores tids nye paradigme. Jeg har udviklet en knivskarp bevidst-hed gennem mit samarbejde med SoulWorks®!" Få fuld inspiration her


- Anja Leschly, HR & Communication Manager, Zacco A/S

"Jeg har aldrig været på en uddannelse, som jeg har talt så meget om til mine kollegaer, medarbejdere og venner. Jeg kan absolut anbefale uddannelsen Soul Leader® samt at udøve Soul Leadership® til andre ledere. Det har været en fantastisk rejse!" 


- Bente Skriver, Director Internal Audits, Novo Nordisk

"Tilbage i marts fik jeg muligheden for at være deltager på Soul Leader® uddannelsen. Det blev til et spændende forløb, som strakte sig over flere moduler og endte med en afsluttende certificering."


- Anette Birksø Jammeh - Director of Customer Excellence,  Scandinavia at Karnov Group Denmark A/S

"Allerede efter vores indledende møde fornemmede jeg, at dette var det rigtige for mig og efter første session blev jeg bekræftet i den antagelse. Bettina har en har en fantastisk ærlig og unik evne til afkode behov og ønsker og transformere dette til en skræddersyet coaching og kommunikation." 


- Tim Valbøll, Deputy Programme Director, Arriva Mainland Europa

"Min resultatskabelse er markant forbedret! Soul Leader® uddannelsen kan klart anbefales, hvis du er klar til at finde svarene på  nogle eksistentialistiske spørgsmål. Udbyttet vil være en drastisk og positiv forandring i din væren og i dit virke som menneske og leder. " Få fuld inspiration her


- Kenneth Egelund Schmidt,

CIO Pensam

"Til alle der vil lede, så det mærkes på både medarbejdere og resultater:Uddannelsen har givet mig en indsigt I, hvem jeg er og hvad det er jeg står for, hvilket giver en uendelig ro, så jeg bruger min energi på alt det, der virkelig skaber resultater sammen med mine medarbejdere." Få fuld inspiration her


- Jette Skeem, Skandinavisk HR direktør, Karnov Grou

"MANGE TAK for workshoppen for de 40 deltagere forleden. Utroligt inspirerende og givende. Jeg har aldrig nogensinde alle de år, som jeg har været leder, oplevet så megen positiv respons på en indlægsholder."


- Anne Lise Buus Nielsen, Leder Randers Kommune

"Jeg vil helt sikkert anbefale uddannelsen til andre ledere. Vigtigheden af at fremstå med indre ro og glæde og samtidig opnå en succesfuld bundlinie gennem sine medarbejder, har været den største gevinst"


- Brian Pedersen, sales Manager KONE A/S


[ SoulWorks®  +45  29 12 12 16    |    info@soulworks.dk ]Follow us


udarbejdet af: designfabrikken

Copyright @ All Rights Reserved