SoulWorks teamet

Soulworks® Teamet

OM SOULWORKS®

Vi har mere end 20 års erfaring med at designe og gennemføre større interne lederudviklingsforløb, som er forbundet med de respektive organisationers mål, drømme og visioner. Du vil møde nationale og internationale ledelseseksperter og erfarne proceskonsulenter, fremtidsforskere, professorer og andre inspiratorer.

The dream team

Læs mere nedenfor om de udvalgte kapaciteter, som har været med til at designe fremtidens resultatskabende ledelselstil - Soul Leadership® og som er undervisere og facilitatorer på såvel virksomhedsinterne lederudviklingsprogrammer som på den åbne certificerede Soul Leader® uddannelse.

Bettina Clement

 

Founder & CEO og Executive Coach i SoulWorks. Bettina Clement er ekspert inden for purpose-driven and high consciousness leadership og organisatoriske forandringsprocesser. Igennem mere end 20 år har hun sammen med sit team designet og implementeret store interne forretningsintegrerede lederudviklingsprogrammer og purpose-drevne forandringsprocesser for en lang række af landets største virksomheder samt i udlandet - med markant bedre resultater til følge.

Hun er anerkendt for sin evne til at inspirere, konstruktivt udfordre og få det bedste frem i mennesker og organisationer og for sine fremsynede tanker om det nye paradigme indenfor ledelse i et forretningsmæssigt perspektiv. 

Kontakt:  bc@soulworks.dk

Boris Gullev

 

Executive Coach, strategisk kommunikationsmentor og underviser hos SoulWorks

 

Boris Gullev har gennem de sidste 13 år skrevet 4.500 artikler for Dagbladet Børsen, heriblandt flere hundrede interviews med topchefer fra både C25 virksomhederne og ledere i alle brancher. Boris har en kandidatgrad i Journalistik og Historie og er oprindeligt uddannet journalist i Danmarks Radio før han skiftede til Børsen. Han besidder en bred viden inden for samfundsforhold og internationale strømninger og har på Børsen, både på redaktør-niveau og som skrivende journalist dækket stort set alle stofområder og store virksomheder. Herunder finans- og tech-verden og mega-trends, som kommer til at forandre virksomheder og lederskab i de næste årtier. Boris har gennem karrieren skrevet unikke og personlige leder-interviews, hvor tillid og kontrakten mellem kilde og journalist har været essentiel for at få en historie til torvs. I den forbindelse har Boris opdyrket en kompetence inden for executive coaching, der ofte tager udgangspunkt i at finde et nyt narrativ for ikke bare lederen, personligt, men for virksomheden som helhed, for at opnå mod og nyt momentum i en korporativ virkelighed, der for alle ledere er én stor forandringsproces.

Annelise Goldstein

 

Annelise er Executive Coach, underviser og facilitator hos SoulWorks.


Hun er organisationspsykolog med stor erfaring med strategisk rådgivning til senior management teams. Hun har arbejdet inden for HR i globale virksomheder i mere end 14 år både som specialist og som seniorleder bl.a. i Novo Nordisk A/S, Nordea A/S. Annelise har som HR-professionel stor erfaring inden for ledelse, talentudvikling og diversitet. Som organisationspsykolog er hun en erfaren og kompetence Executive Coach og kobler teoretisk viden og indsigt sammen med det personlige lederskab og den organisatoriske kontekst. Hendes arbejde er baseret på at skabe stærke relationer og tager udgangspunkt i de menneskelige dynamikker. Annelise er amerikaner og bor i Danmark.

Lars Juhl

 

Lars Juhl er Executive Coach, underviser og facilitator hos SoulWorks. Han har mere end 25 års erfaring som international topleder og har boet 9 år i udlandet i hhv. London, Singapore, Kuala Lumpur og Houston. Som 24 årig stiftede Lars skibsmæglervirksomheden Scan-Trans i Singapore. Virksomheden blev under Lars’ ledelse til et rederi med mere end 20 kontorer på 5 kontinenter og en milliardomsætning. Senest har Lars , som CEO, stået i spidsen for en turnaroundproces i Presidents Institute.


Lars har stor erfaring inden for multikulturel ledelse, vækst, M&A, turn around, krisehåndtering, ledelsesudvikling og har på Harvard Business School specialiceret sig i ”Leading Change and Organizational Renewal”. People – passion – purpose er grundlaget og efter et hjertestop og pacemaker implantation i 2011 er det blevet et kald i livet at inspirere, motivere og engagere de mennesker Lars arbejder med til at skabe balance i alle livets aspekter. Med andre ord: langsigtet ledelse i en kortsigtet tid.

Bo Heimann

 

Bo Heimann, M.A. ledelses- og organisationspsykologi og B.A. journalistik, er Executive Coach, underviser og facilitator hos SoulWorks. Han er endvidere uddannet indenfor psykoterapi og systemisk proceskonsultation og er meget vidende om buddhistisk filosofi og meditation/mindfulness. Han har siden 2004 arbejdet med udvikling af ledere, teams og organisationer i både Danmark og internationalt.

Hanne Vibe Andreasen


Hanne er underviser, facilitator og coach hos SoulWorks. Hun har 20 års erfaring som både leder og ledelseskonsulent i danske og internationale organisationer. Hun brænder for bæredygtig ledelse, hvor respekt for mennesker, miljø og samfund går hånd i hånd med forretningsmæssig værdi. Hanne´s speciale er at få organisationer til selv at lykkes med store komplekse transformationer i både offentlig og privat sektor.

Hanne har som rådgiver og facilitator bistået ved transformationer indenfor ledelse, kultur og nye forretningsmodeller bla. i Mærsk, Vestas, Danske Bank, Lundbeck, Miljøministeriet, SKAT, Energinet, Region Sjælland og Gentofte Kommune.

Lisa Ferbing


Formand for Djøf;. Executive & Leadership Coach og underviser hos SoulWorks®. Lisa er cand.jur. med efterfølgende lederuddannelser herunder på Insead og er certificeret Executive Coach (medlem af ICF).. Hun har erfaring med både internationalt og dansk bestyrelsesarbejde. Arbejder i dag som Ledelsesrådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem.

Annette Adelhardt


Executive Coach hos SoulWorks®. Annette har mange års erfaring som både organisations- og chefudviklingskonsulent i offentlige og private organisationer. Hun er uddannet Master i kommunikation og supervision. Annette er desuden International Certificeret Co. Active Coach, Certificeret Organisations-, Relations- og Systemisk Coach, ICF Certificeret Professionel Coach og har siden 2001 arbejdet som Executive Coach i ind og udland. Annettes fokus er den anerkendende og løsningsfokuserede tilgang krydret med en stor passion for forandringsledelse.

Glenn Jacobsen

 

Glenn er Executive Coach og underviser hos SoulWorks.

 

Glenn har arbejdet som strategisk rådgiver, erhvervs-coach, underviser, foredragsholder og forfatter i over 20 år. Han har herudover arbejdet som bl.a. produktchef og marketingdirektør i forskellige større virksomheder.

Han er uddannet HA, Cand. Merc. i strategi/afsætning og HD i ledelse/organisation. Han har herudover uddannet sig i bl.a. coaching og personlighedspsykologi.

 

Hans arbejdsområde hos SoulWorks er: ”strategies, brands & people”, hvor han bl.a. arbejder med identitet, soul purpose, strategi, ledelse, organisation, kommunikation, marketing, salg samt branding på såvel organisations- som individniveau. På individniveau arbejder han bl.a. med personlig ledelse, branding og kommunikation, herunder med afsæt i det autentiske personlige lederskab at definere, iscenesætte og kommunikere sit personlige brand i forskellige touch points både internt og eksternt.

Solveig Hansen Gjerding


Executive Coach hos SoulWorks®. Solveig er erhvervspsykolog, psykoterapeut og specialist i Arbejds- og Organisationspsykologi. Hun har mange års erfaring med såvel coaching, organisationsudvikling og lederuddannelse i private og offentlige virksomheder. Solveig er en af de første herhjemme, der arbejdede med og videreudviklede Appreciative Inquiry og den anerkendende tilgang og er medforfatter til bla. bestselleren 'Slip anerkendelsen Løs'.

Bent Niebling


Executive Coach og underviser hos SoulWorks. Bent har en solid baggrund som underviser og leder i bl.a. Undervisningsministeriet, Dansk Industri, TEC og Danmarks ErhvervsPædagogiske Læreruddannelse. Han arbejder med organisationspsykologiske temaer, konfliktløsning, udviklingssamtaler, organisations- og personaleudvikling og har gennemført over 15.000 timers coaching til top- og mellemledere og er kendt som en af branchens absolut ledende skikkelser inden for at organisere virksomhederne til samarbejde om kundesyn, kvalitetssikring, etik og uddannelsesudvikling.


Bent har fem årig uddannelse i Eksistensfilosofisk Coaching og Psykoterapi samt har adskillige efteruddannelser inden for psykologi og mindfulness og er autoriseret i bl.a. Jungs typologi, og MBTI. Han er endvidere forfatter og medforfatter til en række lærebøger for bl.a. Industriens forlag samt Lærebog i kommunikation og coaching.

Pernille Jackson


Pernille Jackson er Executive & Leadership Coach hos Soulworks. Hun har mange års erfaring fra både private og offentlige organisationer, hvor hun har været med til at sætte ambitiøse mål for implementering af store forandringer og omstillinger. Hun er uddannet økonom fra finansverden, HD(O), Certificeret Systemisk Coach & Processfacilitator og har en lang række efteruddannelser inden for ledelse, udvikling og kommunikation. Pernille trækker på en solid praktisk og teoretisk erfaring med HR, change management, ledelses- og organisationsudvikling, performance management samt assessment af effektive ledergrupper fra sine stillinger som HR direktør, leder og konsulent. Hun er en dreven og erfaren executive coach og underviser med mere end 13 års erfaring. Hun er er i stand til at formidle og accelerer viden og forandringer på tværs af faglige discipliner og organisatoriske enheder. Hun er værdsat for hendes evne til at udfordre lederes line of vision og nytænkning med det formål at skabe bevidsthed og inspirerede handlinger i organisationer og teams.

Patrick Tang

 

Executive Coach og underviser hos SoulWorks. Patrick er erhvervspsykolog (MSc.) med 18 års erfaring som HR Manager, HR Business Partner og HR udviklingskonsulent hos Deloitte, Region Midt, Vestas, B&O og SHL/CEB Gartner. Han bidrager med perspektiver fra både det private og det offentlige, som intern og ekstern konsulent samt nationalt og internationalt.

 

Patricks uddannelse og erfaring integrerer: ledelses- og organisationsudvikling, psykisk arbejdsmiljø og procesoptimering. Han dækker en bred vifte af HR udviklingsleverancer, der spænder fra det strategiske til det operationelle: lederudvikling, coaching, organisations- og forandringsledelse, design og facilitering af processer, undervisning samt psykometrisk testning. Patrick er en faglig stærk HR udviklingsspecialist, der opnår tillid i øjenhøjde igennem åben nysgerrighed, en analytisk tilgang og humor.

Susanne Ulveman

 

Executive Coach hos SoulWorks


Susanne er uddannet cand. psych. aut. med speciale i organisations- og arbejdspsykologi. Hun har desuden en efteruddannelse som gruppeanalytiker og individuel terapeut (ISTDP)


Susanne Snedevig Ulveman har en solid erfaring med lederudvikling i både den private og offentlige sektor. Hun arbejder både med ledergrupper og med executive coaching af den enkelte leder og lederteam. Typisk er det inden for områder som fx personlig udvikling i den professionelle rolle, udvikling af high performance teams, håndtering af forandringer, samarbejde og konflikthåndtering, stresshåndtering etc.

Liselotte Mosbæk


Anerkendt cand.psych. og har mere end 20 års erfaringer i at udvikle teams og organisationer. Liselotte vil gennem hendes virke i fakultetet give hendes flere årig intensive arbejde bl.a. med Otto Scharmers banebrydende Teori U videre på en konkret og anvendelig måde, så deltagerne i praksis forstærker deres evne til at lede innovations- og transformationsprocesser.

Hanne Lindblad


Hanne Lindblad er Executive- og Leadership Coach, inspirator samt underviser hos SoulWorks. Hun er en af vor tids visionære ledere, der i praksis har udlevet det nye ledelsesparadigme. De sidste 5 år har hun siddet som CEO i mobilselskabet Call me, der er et af Danmark’s bedste eksempler på en moderne formålsdrevet virksomhed, der med deres dannelseskampagne Tal ordentligt er gået aktivt ud og har taget et stort ansvar for vores samtid – og er blevet berømmet og beriget på det i indland og udland.Samtidig med sit job som CEO har hun fungeret som foredragsholder, inspirator og thought leader indenfor Conscious capitalism, det formålsdrevne lederskab og tillid som vækst-driver. Hun er oprindelig uddannet Cand.negot og har siden taget IAA, uddannet sig til Coach og gået på Blue Ocean Institute på Insead.

Gæstelærere hos Soulworks

Henrik Holt Larsen


Professor, dr.merc., cand.polit. og psych., er én af Danmarks førende eksperter indenfor HRM, personaleledelse, ledelse og management. Han forsker på CBS, og har udgivet over 30 bøger samt mere end 175 danske og udenlandske artikler om HRM. Henrik er både underviser på Soul Leader® certificate Programme og meddesigner af certificeringen til Soul Leader®

Anne Skaare Nielsen


Fremtidsforsker, forfatter og partner i Future Navigator. Hun er uddannet biolog og cand.scient.pol. Hun arbejder på at bringe organisationer fra idé til succes, og rejser rundt i hele verden som foredragsholder og provokatør, samt sidder i en lang række bestyrelser og Advisory Boards. Hun har tidligere været medlem af Etisk Råd og Videnskabsministeriets IKT-forum.

Jens Moberg


Partner og ejer af Leadership Institute Denmark. Han har som tidligere VP i Microsoft og som CEO hos Better Place Denmark igennem en årrække sat sit tydelige præg på dansk erhvervsliv. Han er kendt for sine fremsynede tanker om og personlige tilgang til ledelsesgerningen. Titlen på hans seneste bog er ‘Rettidig omsorg’. Han sidder i dag i bestyrelsen for bla. Grundfos A/S og Post Nord AB.

Emilia van Hauen


Cand.scient. soc fra KU, HD(A) og IAA, og arbejder som trendrådgiver, foredragsholder og er en af landets mest citerede sociologer. Hun har speciale indenfor moderne livsformer og tendenser i samfundet. Hun er forfatter til fem bøger, hvoraf de to seneste er bestsellerne ”Ladycool” og ”Farvel Egofest”. Hun er desuden bestyrelsesmedlem i flere organisationer, bla. Messecenter Herning.

Kim Gørtz


Chefkonsulent & ekstern lektor på CBS. Kim uddannet på Københavns universitet med filosofi som hovedfag og har undervist og vejledt på CBS, RUC og SDU og lavet et erhvervs-ph.d.-projekt om coaching, ledelse og engagement. Kim er forfatter til flere bøger og artikler om coaching, værdier og filosofi i erhvervslivet.

Christian Have


Kreativ direktør i Have Kommunikation, som han grundlagde i 1983.Han har derudover sin egen rådgivningsvirksomhed, hvor han arbejder som rådgiver for individuelle aktører, særligt inden for den kreative og kulturelle verden. Christian Have en benyttet foredragsholder og aktiv deltager i den offentlige debat. Han har desuden skrevet flere bøger om kommunikation, publikumsadfærd og berømmelseskulturen.

Genpo Roshi (Big Mind)


Zenmester Hawaii, Genpo har studeret og praktiseret buddhisme siden 1972. Han er grundlægger og tidligere abbed af Kanzeon Zen Center, og har udviklet Big Mind processen, som kombinerer buddhistiske indsigter med vestlige psykoanalytiske idéer. Han har organiseret Big Mind retreats og arrangementer nationalt og internationalt. Han er forfatter til en række bøger om buddhisme og Big Mind-processen.

HVORFOR SAMARBEJDE MED SOULWORKS®

På baggrund af vores mangeårige erfaring ved vi, at reelle forandringer og værdiskabelse er et resultat af jeres egen indsigt og inspiration, der kommer indefra. Vi løser adskilliger opgaver for direktioner og ledelsesgrupper, hvor vi benytter Soul Leadership® som et middel til at skabe markant bedre resultater. Book et møde med os for at høre, hvordan vi gennem samarbejde kan øge jeres ledelseskompetencer, bevidsthed og dermed resultatskabelse.


Hvad kan I forvente af os:


  • Vi kobler ledelse og forretning sammen
  • Vi er mere interesserede end interessante – sagt med andre ord: fokus er på jer og jeres iboende potentiale!
  • Vi bygger videre på det, der virker, for jer, og hjælper med at forstærke det i en grad, så det, der ikke virker, opløses i takt med, at jeres iboende potentiale realiseres
  • Vi ved også, at den tænkning, der har skabt vor tids udfordringer, ikke kan hjælpe os med at håndtere dem. Vi ser, at tiden kræver et kvantespring i bevidsthedsniveauer for ledere; at formålsdrevet lederskab, autencitet og sjælefuldt nærvær er blevet helt afgørende
  • Vi lytter ekstra meget – efter de allerbedste kvaliteter i jer, og den højere mening i jeres virke som mennesker, ledere og som organisationer
  • Vi er samtidigt tilpas skarpe til at se, hvad der er brug for, og modige nok til at fortælle jer det -  ikke som en sandhed - men som en opfordring til at bevæge jer op på nye bevidsthedsniveauer og til at vælge nye veje.


Vi er ikke forelskede i én måde at udvikle ledere og organisationer på. Vi tror ikke på, at succesrig ledelse er et resultat af forskellige former for tillært ledelsesstil, men at I bliver mere jer selv – autentiske, troværdige, klartseende, modige og tro mod jeres formål. Dét betyder, at organisationen følger jer som ledere – og derved skabes markant bedre resultater.


[ SoulWorks®  +45  29 12 12 16    |    info@soulworks.dk ]Follow us


udarbejdet af: designfabrikken

Copyright @ All Rights Reserved