Corporate programmes


Corporate Programmes

FORRETNINGSINTEGRERET LEDELSESUDVIKLING

Corporate Programmes:

Forretningsintegreret ledelsesudvikling


Vi har mere end 20 års erfaring med at designe og implementere forretningsintegrerede lederudviklingsforløb, hvor målet er at styrke det ledelsesmæssige bidrag i forhold til organisationens strategi, mål, vision og purpose og dermed forbedre forretningen og resultatskabelsen.


Vi deler med glæde vores erfaringer med store forretningsintegrerede ledelsesforløb fra cases i ind- og udland. Eksempelvis hvordan conscious purpose-driven leadership koblet til forretningen, har skabt bedre bundlinje.


Effekten af vores samarbejde måler vi gerne på baggrund af ROI & Impact measurements, som er udviklet i samarbejde med international anerkendt ekspert i US.


Book et møde med os for at høre, hvordan vi kan samarbejde om at forstærke jeres ledelseskraft og organisationskultur og dermed resultatskabelsen - markant!


Soulworks tilbyder også SOUL LEADERSHIP® INTENSIVE PROGRAMMES & RETREATS som er interne lederudviklingsuddannelse og teamprocesser i udlandet af kortere eller længere varighed, f.eks. 5 dage, en uge eller 10-12 dage.


Kontakt os for at få yderligere oplysninger.