Ydelser


Ydelser

Ydelser


Vi tilbyder en bred vifte af services inden for ledelsesudvikling. Alt fra skræddersyede interne lederudviklingsprogrammer til, Åbne certificerede ledelsesuddannelser til individuel executive coaching. 


Vi tilbyder vores ydelser i 3 forskellige kontekster/"rum": hos jer, smukke konferencelokaler og på vores eget sted, som ligger i helt unikke naturomgivelser 40 minutter nord for KBH.


Læs om vores forskellige ydelser nedenfor (klik på de to billeder), og book gerne et møde med os, så vi kan skræddersy vores services ud fra det, der skaber mest værdi for dine/jeres ønsker og ambitioner.

Hos SoulWorks har vi mere end 20 års erfaring med at designe og implementere interne lederudviklingsforløb med fokus på forretningsintegration, hvor formålet er at styrke den ledelsesmæssige dagligdag i forhold til organisationens strategier, mål og værdier - og dermed forbedre forretningen og måden at skabe resultater på. 

 

Indvirkningen af vores samarbejde måler vi gerne gennem ROI & Impact measurements udviklet i samarbejde med prisvindende amerikansk forsker. Book et møde med os for at høre, hvordan vi gennem et samarbejde, kan løfte jeres ledelseskompetencer, bevidsthed og dermed resultatskabelsen – markant.

Læs mere her

Klik her for at se nyeste brochure om Soul Leader® Certificate Programme. (PDF)


Næste hold bliver nr 50 i rækken af vores certificerede lederuddannelser.