JetteSkeem


Jette skeem

SKANDINAVISK HR DIREKTØR AT KARNOV GROUP

Jette Skeem, Skandinavisk HR Direktør, Karnov Group

“Til alle, der gerne vil lede, så det mærkes på både medarbejdere og resultater:  Uddannelsen har givet mig en indsigt i, hvem jeg er og hvad jeg står for, hvilket giver en uendelig ro, så man kan bruge sin energi på alt det, der virkelig skaber resultater sammen med sine medarbejdere.


Allerede fra første møde med Bettina Clement og fakultetet vidste jeg, at denne lederuddannelse ville ændre langt mere, end andre lederuddannelser har formået at gøre. Man kan ikke ændre på noget og slet ikke andre mennesker, hvis man ikke har en dyb selvindsigt og formår konstant at se sig selv og verden med nye og andres øjne.  På denne uddannelse får man de indsigter om sig selv og andre på et langt dybere niveau, som man behøver for at kunneforandre og forbedre. Dybest set vil vi alle gerne lykkes og skabe

de resultater, der bliver forventet af os. Bundlinjen skal sikres, og det er os og vores ansatte, der skal sikre den bundlinje. Det gør vi bl.a ved, at vi går isamme retning, prioriterer, fokuserer og eksekverer – og forhindringerne her er ofte dårlig kommunikation, antagelser, filtre, politik, forskellige, interesser og meget ofte kan det koges ned til dårlig ledelse!


På uddannelse skræller vi alt det unødvendige fra – alle forhindringerne ryger, hvilket gør, at man selv bliver fuldstændig klar på, hvad der skal til for at nå frem til eksekvering uden omveje og unødige omkostninger målt ibåde tid og penge. Med selvindsigten kommer indsigten i ens egen kommunikations- og adfærdsmønstre, og man får et fuldstændig klart billede af, hvem man er og hvad man står for som leder. Det er første skridt for at kunne vise dette til andre, og når man kan det, så forsvinder forhindringerne og det bliver både lettere og hurtigere at nåsine resultater. Jeg vil klart anbefale denne lederuddannelse til alle, der gerne vil være ledere helt ind i rygmarven og som gerne vil gøre en forskel med sin ledelse."   


-Jette Skeem, Skandinavisk HR Direktør, Karnov Group