Soul Treats


Soul Treats®

®

®

Soul Treats® mindsettet forener krop, sind og sjæl ud fra gamle visdom og moderne videnskab.


I årtusinder har yogier, munke, native americans, maya-indianerne mfl. kendt til de gavnlige effekter som specielle praksisser byder på.
Og det er ikke kun i fjerne egne af verden, at den viden bliver benyttet - i dag hvor gevinsterne er dokumenteret af den moderne videnskab, anvendes de af specialstyrker, eliteatleter, ledere og medarbejdere, samt flere og flere mennesker der har ambitioner om at leve livet mere fuldt ud, samt med en bevidsthed om hvor stor betydning deres måde at være i verden på har for dem selv, andre og verden som helhed.
Den gamle visdom, som tidligere kun var forbeholdt de få, er nu nået ud til flere - noget som vi alle kan nyde gavn af.

TREAT: an event or item that is out of the ordinary and gives great pleasure.
To heal or to cure. 


Livskvalitet, lykke og manifestationskraft


Særligt de seneste års research har leveret banebrydende og evidensbaseret viden om, hvor stor betydning det har for vores livskvalitet og udfoldelse af vores dybeste potentiale, at vi bliver mere bevidste omkring hvem vi egentligt er og vælger at lever et mere autentisk liv.


Metode og praksis i Soul Treats®


Afhængigt af hvad du/I ønsker at opnå, skræddersyer vi det forløb som matcher jeres behov. Vi tilbyder blandt andet:

Conscious Breathwork® * Soul Meditation * Sauna Bliss * Mindfulness * Transformative work by the Campfire * Sacred Cacao Ceremony * Sound Release * Intuitive Dance * Silence Rituals * Pure Presence Work * Native Wisdom * Yoga * Qigong * Body treats * Quantum Field Manifestation *
Soul Purpose Quest

Måske er du allerede velbevandret i hvad de forskellige praksisser omhandler, samt hvilken effekt de kan have, ellers er hér et par eksempler:


Conscious Breathwork® er en række bevidste meditative åndedrætsteknikker, som har en mærkbar effekt på både krop og sind. Det reducerer stress, hjælper dig med at sove bedre, booster immunsystemet og fremmer fysisk, mental og følelsesmæssig balance, gør det dig i stand til at skifte din sindstilstand og respondere langt mere autentisk, frit og langsigtet.


Sauna Bliss er en meditativ transformerende og sansefuld oplevelse, hvor du guides meditativt gennem den udvalgte musik og  aromatiske duftolier, så du går derfra med fornyet styrke, indre ro, klarhed og mod på at være den du virkelig er. Når vi i Sauna Bliss oplever de mange sanseindtryk og den intense varme mens vi guides, opøver og kultiverer vi vores mindset og nervesystem til bl.a. til at stå mere robust i livet uanset hvad vi møder.


Soul Meditation er en direkte vej til at stilne sindets tankemylder og automatreaktioner og i stedet fordybe din kontakt til det sted i dig, hvor roen indfinder sig. Herfra kan du navigere ud fra dit mest autentiske ståsted.

Enhver udfordrende situation byder på en unik mulighed for at udvikle sig, og soul meditation hjælper dig med at finde den mest autentiske og rolige vej.  

Vi tilbyder retreats på 1-10 dage, samt designede/skræddersyede forløb efter jeres behov:


    • åbne heldagsretreats
    • skræddersyede forløb
    • en eller flere dages retreats i unikke lokationer i ind- og udland
    • One2one sessions


Oplev hemmelighederne bag de ældgamle visdomstraditioner og praksisser kombineret med banebrydende opdagelser inden for hjertets intelligens, kvantefysikken, neurovidenskab og meget mere.

Soul Treats® har et team af erfarne eksperter inden for hvert deres felt som arbejder dybt og passioneret for at inspirere dig/jer til at leve det liv I drømmer om, hvad enten det udtrykkes via fællesskaber i virksomheden eller som privatpersoner.

Lokation


Når vi skifter det klassiske konference/kursuslokale ud med helt unikke retreatssteder i naturskønne omgivelser, åbner det op for at komme tættere på naturen, og dermed os selv, så vi kan give plads til fordybelse, og få vores krop og sind i balance.

Et retreat er som en oase, hvor du er fri af dagligdagens forpligtelser og beslutninger. De smukke og støttende rammer tillader og støtter dig i at møde dig selv og finde vej til at udleve dine drømme til gavn for både dig selv og andre.


Soul Treats®

Glæd dig/jer til at blive inspireret på helt unikke steder i naturskønne omgivelser i ind- og udland, hvor komfort og unik natur går hånd i hånd.


Kontakt os for yderligere materiale: sc@soulworks.dk